luni, 1 iunie 2009

Suspans

Soarele apunea trist pesteperiferia orasului. Strazile forfoteau de oameni care se intorceau de la munca. Oameni care se supun unei rutine ucigatoare: opt ore de munca pe zi pentru a-si putea intretine familiile, copii, pentru a se dezlipi din mediocritatea vietii lor.
Barbatul intra in casa exact in momentul in care telefonul suna intr-un vacarm de nedescris. Raspunse dupa al treilea ton, cu o voce plictisita:
-Alo!
Era un coleg de birou care ii solicita un imprumut urgent.
-Nu am de unde, raspunse barbatul si inchise dupa un salut formal.
In ciuda conditiei materiale bune, acesta dovedea o zgarcenie si un egoism greu de justificat. La varsta de patruzeci si sase de ani, singurele sale realizari erau cateva concursuri de matematica castigate in vremea studentiei si o lenta ascensiune in cariera sa de contabil. Singurul lux pe care si-l permitea era o iesire pe luna, intr-un local retras din apropierea casei sale.
Precaut ca intotdeauna, el inchise cele patru broaste solide si pleca. Un sentiment de instabilitate ii patrunse in corp. Simtea cum se prabuseste, cauta un punct de sprijin in imediata sa apropiere. Ciudat, ultimul sau gand inainte de a lesina a fost sa-si confirme daca a inchis bine usa.
Barbatul se trezi brusc. Nu ar fi putut spune cu certitudine cat timp fusese inconstient, dar isi putea da seama ca cineva se uita insistent la el. Omul parea ca se uita in gol.
Adevarul i se arata brusc, fara niciun menajament. Era pe un taram necunoscut, granita dintre viata si moarte, fata in fata cu un sol al ei.
Langa el se afla un alt individ.
-Stii de ce esti aici, vorbi solul. Destinul tau depinde de calea pe care o alegi.
Aceasta sfoara este unica voastra cale catre Rai. Ea nu va putea sustine decat pe unul dintre voi. Cel care va ramane va fi sortit Chinurilor vesnice. Dar tine minte, calatorule, Dumnezeu vede tot.
In nemarginire, timpul nu se masoara. Cand barbatul infatisa in fata solului, acesta zambi enigmatic.

4 comentarii:

  1. No comment


    (adica as avea atatea de spus ca nici nu stiu cu care sa incep)

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut,
    Ai nevoie de un împrumut de urgență? Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă începe propria afacere? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Considerați că este dificil să obțineți servicii de capital de la bănci locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite domenii de specializare? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă achita datoriile și facturile? Aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă ?. Iată o oportunitate pentru a obține astăzi împrumutul la o rată a dobânzii de 2% pentru a vă rezolva toate problemele financiare. Interesat, contactați-mă prin e-mail acum; [helenwilson719@gmail.com]

    RăspundețiȘtergere
  3. Împrumuturile sunt disponibile

    Aveți nevoie de împrumut în numerar personal, de afaceri, împrumut negarantat, obțineți un capital de lucru negarantat? Avem programe de împrumut adaptate Pentru orice profil aplicați un împrumut cu noi astăzi pentru a vă satisface nevoile de afaceri.

    Operațiune;

    Împrumut rapid și simplu
    Proces rapid de aplicare
    Aprobări în 24-72 de ore
    Împrumut opțional pentru taxe
    Finanțare în mai puțin de 5 zile


    SERVICII DE ÎMprumut INCLUS:
    ================================
    *Imprumuturi personale.
    * Împrumuturi de afaceri.
    * Împrumuturi pentru investiții.
    * Împrumuturi de extindere a afacerilor.
    * Împrumuturi cu bani grei
    * Credite pentru construcții.
    * Împrumut pentru cardul de credit
    * Împrumut de consolidare a datoriei

    Oferim consultanță financiară pentru clienți, companii care caută finanțare de datorii / împrumuturi și caută capital de lucru pentru a începe o afacere nouă sau pentru a extinde afacerile existente.

    Părțile interesate, vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare

    Poștă; Howardfinancialaid@yahoo.com
    Whatsapp: +1 (573) 279-4038
    Adresa companiei: West Ave, Hawthorne, CA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Însă MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie.

    Serviciile noastre includ următoarele: -
    * Împrumuturi pentru investitori
    *Consolidarea datoriilor
    * A doua ipotecă
    * Împrumuturi de afaceri
    *Imprumuturi personale
    * Împrumuturi internaționale

    Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

    Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME
    E-mail companie: midland.credit2@gmail.com
    ID companie NMLS: 315276.
    Site-ul companiei: midlandcreditonline.com

    Motto: Investiția pentru generații.

    RăspundețiȘtergere