miercuri, 13 mai 2009

Inceput(reguli generale)

Ca sa stabilim un lucru clar de la inceput! Salut eu sunt Iordi. Restu pe parcurs. Si ca sa pastram o ordine clara a ideilor voi incepe cu scopul acestui blog.


1. The Purpose


Acest blog nu a fost creat pentru ca este cul sa ai blog sau este trendy sau pari mai intelectual sau pentru a face parte dintr-o categorie aparte de oameni. Dimpotriva, eu am creat acest blog pentru a va demonstra ca toata faza este de cacat si va voi distruge comunitatea. Exista doar cateva bloguri care merita pastrate: PiticiGratis(Radu este amuzant), Tier-reborn(Dan ofera o viziune cu adevarat originala dar in ultimul timp a scris mai multe chestii triste), mihaibendeac(asa si asa dar totusi este ok; singura problema este ca 90% din cititori sunt idioti) si ar mai fi cativa din aia care comenteaza la radu si au bloguri mai interesante.


2. De unde incep


Primul blog care trebuie sa dispara este ala al lui Tudor Chirila. Dupa el urmeaza papagalu de Tudor Erghelegiu. Dupaia Zoso si ar mai fi cativa. In afara de PiticiGratis si Tier-Reborn nu urmaresc activ alte bloguri. Deci mai astept sugestii pentru Groapa de Gunoi a Internetului.


3. Distractie


Campanie de promovare a orasului Pula(Croatia)



4. O incheiere


Traiasca Dacia lui Dan si Toyota Hilux care i-a venit azi lu'Babanu(Tata). Muie Erghe.


"Nu exista supereroi, doar romani fara frica."

Un comentariu:

  1. Cam dezlanat, dar promitator!
    Mult succes in continuare si asteptam actualizari zilnice.

    RăspundețiȘtergere